U plagosën për një ditë në luftën e Kroacisë, takohen pas 30 vjetëve shqiptarët nga Shkupi dhe Deçani

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka treguar një histori të takimit të…