Kura kundër koronavirusit/ Mjeku rus nxjerr blof shtetin e tij për vaksinën ‘Putin’

Vaksina ruse që u konfirmua pak ditë më parë si e sigurtë dhe efektive për pacientët…

Mjeku rus jep dorëheqje pasi Putin prezantoi vaksinën: U shkel etika mjekësore

Vaksina ruse që u konfirmua pak ditë më parë si e sigurtë dhe efektive për pacientë…