“LDK dhe VV mund ta bëjnë ndryshimin bashkë”

LDK dhe VV mund ta bëjnë ndryshimin bashkë, kështu ka thënë Buxhovi. Në 31 vjetorin e…

Rugova propozon dy emra për president të Kosovës

Vitin e ardhshëm Kosova duhet tw zgjedh presidentin e ri. Zyrtari nga Lidhja Demokratike e Kosovës,…