Ndërpritet furnizimi me ujë të pijshëm në Fushë Kosovë dhe lagjen Kalabria në Prishtinë pas vërshimeve

Ndërpritet furnizimi me ujë të pijshëm në Fushë Kosovë dhe lagjen Kalabria në Prishtinë pas vërshimeve.…

Ujësjellësi ka një njoftim të rëndësishëm për konsumatorët

Ujësjellësi “Prishtina” thotë se po monitoron cilësinë e ujit të pijshëm 24 orë pa ndërprerë Gjatë…