Albin Kurti pranon urime nga Kancelarja Merkel: Mund të llogarisni në mbështetjen dhe partneritetin e Gjermanisë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka pranuar telegram urimi nga Kancelarja Federale e Republikës…