“Fillimi i diçkaje të bukur”, Adriana Matoshi me të dashurin shfaqen më të lumtur se kurrë

Aktorja e njohur, Adriana Matoshi dhe Keith Groenveld po shijojnë momente shumë të bukura të lidhjes…