Kim Jong-un i jep më shumë përgjegjësi motrës së tij Yo-jong, për të udhëhequr shtetin

Udhëheqësi i Koresë së Veriut, Kim Jong-un, u ka ndarë më shumë përgjegjësi ndihmësve dhe motrës…