Aida Dërguti reagon, por nuk e mohon se po bëhet diplomate

Reagon Aida Dërguti, por nuk e mohon se po bëhet diplomate. Ish’deputetja Aida Dërguti ka reaguar…

Zëdhënësi i BE-së shuan shpresat : Kosova nuk mund të aplikojë për anëtarësim në Bashkimin Evropian

Kosova ka marrë një lajm të keq nga zyrtarët e Bashkimit Evropian. Se Kosova nuk trajtohet…

Zëdhënësi i BE-së: Kosova nuk mund të aplikojë për anëtarësim në Bashkimin Evropian

Se Kosova nuk trajtohet si shtet sovran dhe i pavarur nga BE-ja është ditur qëmoti, por…

Ky shtet vendos për vizat e kosovarëve

Kush vendos për vizat e kosovarëve. Para një muaji janë bërë dy vjet prej kur Komisioni…

Kashmiri rihap shkollat në qiell të hapur

Shkollat në Indi janë duke u përballur me vështirësi gjatë mësimit përmes platformave online, ku për…

Francezët thonë se nuk e kanë bllokuar komunikimin me Presidentin Thaçi

Francezët e përgënjeshtrojnë lajmin, thonë se nuk e kanë bllokuar komunikimin me Presidentin Thaçi. Pas Ambasadës…