Përgjaket Rruga e Kombit/ Familja shqiptare shuhet nga aksidenti, burrë e grua dhe 2 fëmijët ndërrojnë jetë

Katër persona të një familjeje nga Kosova dyshohet se kanë mbetur të vdekur në një aksident…