PD kërkesë KQZ: Projekti pilot për votimin e numërimin elektronik të realizohet në Fier e Korçë(Letra)

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi i kërkon zyrtarisht KQZ të vendosë votim e numërim…

Sot mblidhet Komisioni i Posaçëm për zgjedhjen e KQZ-së! Seancë dëgjimore me 27 kandidatë (EMRAT)

Komisioni i Posaçëm për shqyrtimin dhe përzgjedhjen e kandidaturave për organet drejtuese të KQZ-së do të…