Miratohet KQZ e re, Ilirjan Celibashi zgjidhet Komisioner i Shtetit për Zgjedhjet

Komisioneri i ri i Shtetit për Zgjedhjet do të jetë Ilirjan Celibashi. Ish-kreu i KQZ dhe…

Ilirjan Celibashi zgjidhet me 106 vota në krye të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve në Shqipëri

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve, i cili do të zëvendësojë KQZ-në. Mësohet…

Sot mblidhet Komisioni i Posaçëm për zgjedhjen e KQZ-së! Seancë dëgjimore me 27 kandidatë (EMRAT)

Komisioni i Posaçëm për shqyrtimin dhe përzgjedhjen e kandidaturave për organet drejtuese të KQZ-së do të…

Gara për KQZ-në e re/ Nga Helga Vukaj te Bledar Skenderi dhe Sali Shehu, ja kandidatët e regjistruar (Emrat)

Ndërsa nesër skadon afati për kandidatët që konkurojnë për plotësimin e 12 vendeve në KQZ, mësohen…

Dy marshe protestuese kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike në Shkup

Dy marshe protestuese kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike janë paralajmëruar për pasdite në Shkup. Sekretari i…

Këshilli i protestave kundër shtrenjtimit të rrymës kërkon takim me deputetët e Maqedonisë

Këshilli organizativ i protestave kundër shtrenjtimit të rrymës kërkon takim me deputetët e Maqedonisë për të…

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut kundërshtojnë shtrenjtimin e energjisë elektrike

Vendimi i Komisionit Rregullator për Energjetikë për shtrenjtimin e energjisë elektrike për 7.4 për qind, vazhdon…