Home / Tag Archives: komplekson

Tag Archives: komplekson

Yllka iu ‘komplekson’ me këtë pamje, kështu duket pa grim

Aktorja Yllka Gashi po io shijon në maksimum ditët në Prishtinë pas një peridhe të gjatë të largimit nga qyteti i saj. ‘Zana’ që ishte roli i saj me të cilin ende personifikohet i dha vulën e famës në publikun kosovar dhe për të ende është e madhe kureshtja, përcjell ORAvip. Sot ajo ka publikuar një foto në të cilën shihet e pagrimosur. E tillë, aktorja po duket si të ishte 20 vjeҫare./ORAvip/

Read More »