​Këto 3 ilaçe të zakonshme zvogëlojnë rrezikun dhe vdekjen nga kanceri i mushkërive

Kanceri i mushkërive merr gati 1.8 milion jetë në të gjithë botën çdo vit, me rreth…

Studimi i fundit: Fëmijët mund të jenë me javë infektues

Studimet e fundit amerikane tregojnë, se përqendrimi i virusit tek fëmijët e të rinjtë është shumë…

Japonia shënon 75-vjetorin e përfundimit të Luftës së Dytë Botërore

Perandori i Japonisë, Naruhito, shprehu keqardhje të thellë për veprimet e vendit të tij gjatë Luftës…