Veseli vizitë në Burojë: Me prindërit e Presidentit dhe vëllait tim nga lufta

Kadri Veseli ka vizituar sot prindërit e presidentit Thaçi. Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka njoftuar…