Hoti ia dërgon Osmanit propozimin për drejtorin e ri të AKI-së

Drejtori i ri i AKI-së, Hoti ia dërgon Osmanit propozimin. Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, ka…

Policia dhe AKI-ja pa drejtorë, vendi në zgjedhje

Kosova në zgjedhje. Agjencia e Inteligjencës dhe Policia e Kosovës, kanë mbetur me ushtrues detyre të…

Pasi kërkoi dorëheqjen e shefit të AKI-së, Hoti bëri këtë veprim

Hoti i kërkon dorëheqjen e shefit të AKI-së, më pas del shëtit në këmbë në qytet.…

Cila është arsyeja që Hoti ia kërkoi largimin shefit të AKI-së

Cila ishte arsyeja që Avdullah Hoti ia kërkoi largimin shefit të AKI-së. Mësohet se kryeministri Hoti…

Osmani e Hoti u koordinuan për largimin e shefit të AKI-së

Vjosa Osmani dhe Avdullah Hoti u koordinuan për largimin e shefit të AKI-së. Kryeministri i Kosovës,…

Për shkarkimin e shefit të AKI-së duhet edhe pëlqimi i Vjosa Osmanit

Duhet edhe pëlqimi i Vjosa Osmanit për shkarkimin e shefit të AKI-së. Kryeministri i Republikës së…

Hoti ia kërkoi largimin sot, por kush është shefi i AKI-së

Kush është shefi i AKI-së që Hoti ia kërkoi largimin sot. Kreshnik Gashi nuk do të…

Kryeministri Hoti shkarkon shefin e AKI-së

Avdullah Hoti shkarkon shefin e AKI-së. Kreu i Qeverisë, Avdullah Hoti e ka kërkuar dorëheqjen nga…

Shefi i AKI-së në raportim për hapjen e kasafortës në Presidencë

Shefi i AKI-së raporton para Komisionit parlamentar. Pak minuta më parë ka filluar raportimin para komisionit…

22 vite nga mbështetja e gjimnazistëve të Prishtinës dhënë UÇK-në

Njëzetë e dy vite më parë, në prag të shënimit të festës kombëtare të 28 nëntorit…

Kreu i AKI-së raporton në Komision për incidentin e Karaçevës

Raportimi “top sekret” në Komision i kreut të AKI’së për incidentin e Karaçevës. Kreu i AKI’së,…