Covid-19/ Më shumë se gjysma e Italisë në izolim, 3 rajone të tjera futen në “zonë të kuqe”

Kalabria, Toskana dhe Val d’Aosta të hënën u bashkuan me nëntë rajone të tjera të klasifikuara…