Kërkohet largimi i kufizimit të lëvizjes për qytetarët dhe zgjatja e orarit nga gastronomët

Shoqata e Gastronomëve kërkon largimin e kufizimit të lëvizjes për qytetarët dhe orarin e punës. Shoqata…