Prodhonin ilaçe vdekjeprurëse për dieta ushqimore – Mbi 1 miliardë euro gjobë për firmën franceze

Një kompani farmaceutike franceze u shpall të hënën fajtore për “mashtrim të rëndë” dhe “vrasje pa…