18 vjeçari shqiptar dyshohet si pacienti zero në Itali, 3 javë në terapi intensive dhe analizat serologjike

Xhoni Mustafaraj, është 18 vjeç, futbollist profesionist i kategorisë C me origjinë shqiptare e sëbashku me…