Katër anëtarë të familjes i ka të rënduar rëndë, gruaja nga Ferizaj tregon si i shpëtoi shpërthimit

Si i shpëtoi shpërthimit në Ferizaj, flet gruaja që ishte në vend të ngjarjes dhe ka…