“Do mbrojmë sovranitetin tonë”- Pas të shtënave Greqia, ‘ultimatum’ Turqisë: Po dëmtoni paqen dhe sigurinë në rajon. Ju bëjmë thirrje që…

Pas zhvillimeve të fundit, ku një anije turke është duke lundruar në ujërat e Mesdheut lindor,…