Australia thirrje për mbylljen e kufijve me Britaninë: Virusi i ri po zëvendëson me shpejtësi të vjetrin

Ekspertët australianë janë shprehur të shqetësuar për llojin e ri të virusit dhe kanë sugjeruar që…