Ndalimi i vaksinës së AstraZeneca nga disa shtete, OBSH: S’ka arsye, duhet të vijojë të përdoret

OBSH ka reaguar për situatën me vaksinën AstraZeneca, e cila po ndalohet me urdhër të prerë…

OBSH-ja këshilla të reja në trajtimin e Covid-19

Organizata Botërore e Shëndetit, ka publikuar ditën e sotme këshillat e reja në trajtimin e pacientëve…

“Në shtëpi duhet të keni patjetër…”- OBSH nxjerr udhëzime të reja për trajtimin e pacientëve me COVID-19. Pse ilaçi kundër piksjes së gjakut duhet përdorur në doza të ulëta

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka bërë të ditura disa këshilla të reja për trajtimin e…

​32 milionë të prekur nga COVID-19 në të gjithë botën

Sipas faqes në internet Worldometar, më shumë se 32 milionë njerëz në botë janë të infektuar…

Koronavirusi/ OBSH: Nuk do të aprovojmë një vaksinë që nuk është e sigurt dhe efektive

OBSH-ja nuk do të aprovojë kurrë një vaksinë kundër koronavirusit që nuk është efektive dhe e…

OBSH-ja: Vaksinimi masiv anti-koronavirus nuk ka gjasa të arrihet deri në mes të vitit 2021

Organizata Botërore e Shëndetësisë “nuk pret të shohë vaksinim të përhapur për koronavirusin deri në mes…

OBSH-ja: Vaksinimi masiv anti coronavirus nuk ka gjasa të arrihet deri në mes të vitit 2021

Organizata Botërore e Shëndetësisë “nuk pret të shohë vaksinim të përhapur për coronavirusin deri në mes…