Analisti i njohur: Çika e Gani Gecit, babai i së cilës i ka dy vrasje të konfirmuara flet në Parlament për vrasje

Analisti i njohur ka kritikuar vajzën e Gani Gecit. Analisti dhe gazetari Valon Syla ka kritkuar…

Pas përplasjes, Gashi u drejtohet deputetëve: Nëse doni me shku në personale, ka me shku

Arben Gashi i drejtohet deputetëve pas përplasjes. Shefi i Grupit Parlamentar të LDK’së, Arben Gashi, ka…