“Bild” shpall politikanin nr. 1 të javës kryeministrin Rama: “Urë lidhëse mes Turqisë dhe Greqisë për dialog”

Gazeta gjermane “Bild” ka publikuar së fundmi një listë ku ka përfshirë kryeministrat që kanë arritur…

Italia në krizë politike? Matteo Renzi tërheq dy ministra nga qeveria “Conte”

Matteo Renzi ka tërhequr nga qeveria dy ministra të Partisë Demokratike nga qeveria Conte. Një akt…