Shërimi nga Covid, simptomat e bezdisshme që mbeten në gjysmën e pacientëve

Hulumtimi i paraqitur në konferencën ESCMID (Shoqata Evropiane e Mikrobiologjisë Klinike dhe Sëmundjeve Infektive) mbi sëmundjen…

Zbulimi i bujshëm, drita blu Led “vret” koronavirusin

Ndriçimi Led është në gjendje që të inaktivizojë bakteret dhe viruset, përfshirë edhe Sars-CoV-2. Ky është…

Sa duhet të presin qytetarët për të kryer testin për koronavirus në laboratorët privatë në Kosovë?

Sa duhet të prisni për ta bërë një test për COVID-19 në laboratorët privatë në Kosovë?…

Mësohet se cilat janë dy laboratorët e licencuar në Prishtinë e Lipjan për testime të koronavirusit

Këta janë dy laboratorët e licencuar në Prishtinë e Lipjan për testime RT-PCR të COVID-19. Ministria…

Eksperimenti/ Sa na mbron vërtetë maska nga koronavirusi – FOTO

Ndonjëherë, të tregosh diçka në mënyrë vizuale është mënyra më e mirë për të kuptuar. Kjo…