S’ka qetësi: 14 të vdekur dhe 701 raste të reja me koronavirus

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me…

12 të vdekur e 494 raste të reja me COVID-19 brenda një dite në Kosovë!

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me…

12 të vdekur në 24 orët e fundit në Kosovë, kjo është mosha e tyre

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me…

Mbi 1 mijë të shëruar nga COVID-19 brenda një dite në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me…

8 të vdekur e 345 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me…

Lajm i mirë, ky është numri i të shëruarve në 24 orët e fundit nga koronavirusi

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me…

Mbi 800 person gjobiten për mosrespektim të masave antiCOVID-19

Masat antiCOVID-19 po vazhdojnë të mos gjejnë zbatim në Kosovë. Vetëm gjatë së dielës policia ka…

12 të vdekur e 529 raste me COVID-19!

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me…

Kjo është mosha e viktimave të fundit nga COVID-19 në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me…

9 të vdekurbe 571 raste të reja me COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me…

Kjo është mosha e viktimave të fundit nga koronavirusi

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me…

7 vdekje dhe 684 raste të reja me koronavirus

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me…