Mikrobiologu Raka: Mbyllja totale është opsioni i fundit

Koronavirusi po vazhdon të përhapet në gjithë Kosovën. Mikrobiologu Lul Raka i ftuar në emisionin ‘Frontal’,…

Mikrobiologu Raka flet për valën e dytë të koronavirusit në Kosovë

Raka flet për valën e dytë të koronavirusit në Kosovë Për rrrezikun e shpërthimit të një…

Mikrobiologu Raka: Hapja e shkollave dhe kafiterive mund të jetë kërcënuese për përhapjen e Covid-19

Lul Raka ka thënë se hapja e shkollave dhe kafiterive mund të jetë kërcënuese për përhapjen…

Obligative mbetet bartja e maskave, por në çfarë raste mund ta hiqni

Bartja e maskës mbetet obligative, por në çfarë raste mund ta hiqni. Ligji për pandeminë që…

Mikrobiologu Raka: Kur kemi pak teste për Covid-19, numri real i të infektuarve shumëzohet me 5-10

Në Kosovë po vazhdon të rritet numri i personave të infektuar me koronavirus. Mikrobiologu Lul Raka…

Mikrobiologu Raka: Para tetorit, planifikohen të vaksinohen 500 mijë qytetarë të Kosovës

Koronavirusi po vazhdon të përhapet me shpejtësi në gjithë botën. Gripi sezonal që zakonisht paraqitet nga…