Dënohet me një 1 vit e 6 muaj burg ish-kryeministri maqedonas

Gruevski dhe Janakieski shpallen fajtorë për rastin “Shuplakat”.Gruevski dënohet me një vjet e gjysmë burg, derisa…

Dënohet me burg Gruevski

Gruevski dënohet me 1 vit e gjashtë muaj burg. Nikola Gruevski dhe Mile Janakieski shpallen fajtorë…

Gruevski dënohet me 1 vit e gjashtë muaj burg

Nikola Gruevski dhe Mile Janakieski shpallen fajtorë për rastin “Shuplakat”. Gruevski dënohet me 1 vit e…

Rasti “shuplakat”, Gruevski shpallet fajtor dhe dënohet me 1 vjet e 6 muaj burg

Gruevski dhe Janakieski shpallen fajtorë për rastin “shuplakat”. Ish kryeministri i Maqedonisë në arrati Nikolla Gruevski…

Ish-kryeministri i Maqedonisë së Veriut shpallet fajtor. Ja sa vite burg u dënua

Ish-kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Nikolla Gruevski është shpallur fajtor për rastin “Shuplakat” dhe është dënuar…