ministri – Kosova Today News
Home / Tag Archives: ministri

Tag Archives: ministri

Ministri Bajram Hasani bëhet hor në Bruksel!

Ministri Bajram Hasani bëhet hor në Bruksel!

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, ka promovuar ditë më parë turizmin e Kosovës para ministrave të vendeve të BE-së. Por, ministri Hasani, duket se nuk qëndron mirë me gjuhën angleze. Për një moment, derisa sa ai po promovonte turizmin e Kosovës, hasin në problem se nuk ka përkthim …

Read More »

Shakaja e ministrit të Haradinajt

Shakaja e ministrit të Haradinajt

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka treguar ‘fajtorin’ kryesor që po e ndotë ajrin në vendin tonë. Sipas tij, termocentralet janë ndotës shumë i vogël në krahasim me thëngjillin e patrajtuar që digjet në shtëpi, shkolla, biznese dhe institucione. Me këtë rast ai ka bërë një shaka. Statusi i …

Read More »

Guinea Bisau zyrtarisht njeh shtetin e Kosovës

Guinea Bisau zyrtarisht njeh shtetin e Kosovës

Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli ka publikuar dy dokumente duke bërë të ditur kështu se zyrtarisht ka arritur rikonfirmimi se Guinea Bisau e njeh pavarësinë e Kosovës. Me këtë rast Pacolli ka thumbuar mediat për të cilat ka thënë se vazhdojnë të shërbehen me informacione zyrtare serbe. “Për …

Read More »
Shfaqen ne !