“Të mos përzihet futbolli me politikë”, kryediplomatja spanjolle befason me deklaratën për Kosovën

Të mërkurën Kosova do të zhvilloj ndeshjen me Spanjën. Ministrja e Punëve të Jashtme, BE dhe…