Gëzimi i ushtarit azerbajxhanas, kur vranë 15 ushtarë armenë

Forcat armene dhe azerbajxhanase kanë hapur zjarr kundrejt njëra tjetrës në territorin e Nago-Karabakut. Në rrjet…