Akuzohet për skandale nga Simmons, por Smith caktohet gjyqtar në rastin e Gucatit e Haradinajt

I shumëpërfoluri në “skandale” nga Simmons caktohet gjyqtar në rastin e Gucatit e Haradinajt. Sot është…

Pjetër Shalës i vazhdohet paraburgimi, Specialja ia refuzon kërkesën për lirim

Gjykata Speciale, konkretisht gjykatësi i Procedurës Paraprake ia ka refuzuar Pjetër Shalës kërkesën për lirim nga…

Pjesërish i miraton Apeli mocionet e Hysni Gucatit e Nasim Haradinajt, kërkon nga ZPS version të korrigjuar të aktakuzës

Apeli miraton pjesërisht mocionet e Hysni Gucatit e Nasim Haradinajt, kërkon nga ZPS version të korrigjuar…

Me këtë datë mbahet seanca e radhës ndaj Haradinajt dhe Gucatit

Gjykata Speciale Konferenca e pestë për ecurinë e çështjes kundër Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt do…

Djali i Hysni Gucatit thotë se Qeveria gabon nëse i publikon shpenzimet e mbrojtjes për qëllime politike

OVL e pakënaqur, djali i Gucatit thotë se Qeveria gabon nëse i publikon shpenzimet e mbrojtjes…

Sot dalin para Specialës Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj

Sot në Gjykatën Speciale në Hagë do të mbahet konferenca e radhës për ecurinë e çështjes…

Specialja ua vazhdon masën e paraburgimit Nasim Haradinajt e Hysni Gucatit

Gjykata Speciale ua vazhdon masën e paraburgimit Nasim Haradinajt e Hysni Gucatit. Gjykata Speciale ua ka…

Gjykata Speciale cakton seancën e radhës ndaj Hysni Gucatit e Nasim Haradinajt

Specialja cakton seancën e radhës ndaj Hysni Gucatit e Nasim Haradinajt. Të premten, më datë 30…

Kush janë gjyqtarët e caktuar për ankesën e Gucatit e Haradinajt?

Një gjerman, një franceze e një italian Tre gjyqtarë të Dhomave të Apelit në kuadër të…

Gucatit e Haradinajt i pranohet ankesa për gabimet në aktakuzën ndaj tyre, çështja përfundon në Apel

Gjykatësi i Procedurës Paraprake, Nicollas Guillou, ka pranuar ankesën 5-pikëshe të mbrojtjes së Hysni Gucatit e…

Më 30 mars mbahet konferenca e tretë në rastin kundër Gucatit e Haradinajt

Konferenca e tretë për ecurinë e çështjes kundër Hysni Gucatit e Nasim Haradinajt do të mbahet…

Mocionet paraprake të Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt hidhen poshtë

Hidhen poshtë mocionet paraprake të Gucatit dhe Haradinajt. Mocionet paraprake ndaj ish-krerëve të OVL-UÇK’së, Hysni Gucati…