Pas 13 ditësh në mjekim intensiv, Cima vdiq sot pas orës 11

Cima qëndroi 13 ditë në mjekim intensiv, vdiq sot pas orës 11. Humoristi i njohur Rasim…

Shpërthimi në Ferizaj, edhe 5 persona të lënduar, dërgohen për kontrolle në QKUK

Edhe 5 persona të lënduar nga shpërthimi në Ferizaj dërgohen për kontrolle në QKUK. 5 persona…

Ishte e prekur me koronavirus, 29-vjeçarja shtatzënë ndëroi jetë pasditen e sotme në QKUK

29-vjeçarja shtatzënë vdiq nga COVID-19 pasditen e sotme në QKUK. 29-vjeçarja shtatzënë vdiq pasditen e sotme…

20 raste pozitive, koronavirusi ‘pushton’ anesteziologët dhe infermierët e QKUK-së

Covidi i ‘pushton’ anesteziologët dhe infermierët e QKUK-së, 20 raste pozitive. Dhjetë anesteziologë dhe 10 infermierë…

20 raste pozitive, koronavirusi 20 raste pozitive

Covidi i ‘pushton’ anesteziologët dhe infermierët e QKUK-së, 20 raste pozitive. Dhjetë anesteziologë dhe 10 infermierë…

Të vdekurit nga koronavirusi në Kosovë janë të këtyre moshave

Viktimat nga koronavirusi në Kosovë janë të moshës 30-50 vjeç. Në dy javët e fundit në…