Vëmendje: “Nëse keni përdorur këtë higjienizues për duart, kërkoni ndihmë mjekësore”

“Nëse keni përdorur këtë higjienizues për duart, kërkoni ndihmë mjekësore”, 3 persona humbën jetën dhe 1…