Gazetari turk shokon me deklaratën: Erdogan duhet të pushtojë Qipron, të ‘çlirojë’ shoqëruesen e Muhamedit

Gazetari turk, Abdullah Bozkurt, drejtor i rrjetit të pavarur ‘Nordic Monitor’ postoi në llogarinë e tij…

Arsimtarët e dëbuar nga Kosova nga shërbimi sekret turk dënohen me 57 vite burg

Gjashtë shtetasit turq të arrestuar në Kosovë dhe të dëbuar në Turqi në mars 2018, u…