Reuters për zgjedhjet në Kosovë: Kosova voton në zgjedhjet që mund të komplikojnë dialogun me Serbinë

Reuters ka thënë se Kosova voton në zgjedhjet që mund të komplikojnë dialogun me Serbinë. Kosovarët…

Tentuan të shkonin me anije në Itali/ Mbyten emigrantët, ndërrojnë jetë 43 persona

Ditën e sotme një anije që transportonte emigrantë drejt vendeve të Europës u përmbys në Detin…

BE firmos tri projekte me vlerë 11.8 milionë euro për Kosovën

Shefi i Zyrës së BE-së firmos tri projekte me vlerë 11.8 milionë euro për Kosovën. Shefi…

UNHCR nis projektin 8 milionësh për trajtimin e sfidave të shkaktuara nga Covid-19

Trajtimi i sfidave të COVID-19 brenda përgjigjes për migrantët dhe refugjatët në Ballkanin Perëndimor Bashkimi Europian…