Sikur të mos egzistonte virusi, radhë të gjata në Mitrovicë të Veriut për ndihmën prej 130 eurove

Radhë të gjata në Mitrovicë të Veriut për ndihmën prej 130 eurove. Qindra njerëz po presin…

Fillon procesi njoftues e ankimor për asistencën prej 130 eurosh

MPMS: Fillon procesi njoftues e ankimor për asistencën prej 130 eurosh. Ministria e Punës dhe Mirëqenies…

Vjen njofimi i rëndësishëm për ata që ende nuk i kanë marrë 130 eurot nga Pakoja Emergjente

Vjen njofimi i rëndësishëm për ata që ende nuk i kanë marrë 130 eurot nga Pakoja…

95 milionë euro ndanë Qeveria e Kosovës për rimëkëmbje ekonomike

Qeveria e Kosovës ndanë 95,2 milionë euro për rimëkëmbje ekonomike. Qeveria e Kosovës në mbledhjen e…

Qeveria dërgon në Presidencë ligjin e Buxhetit të rishikuar, kur do të ekzekutohet pagesa 170-euroshe?

Ligji i Buxhetit të rishikuar është dërguar në Presidencë sot. Kuvendi i Kosovës ka dërguar sot…

Ministrja Bajrami thotë se pas rishikimit të buxhetit do të ekzekutohen këto pagesa

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, ka bëtë të ditur se me rishikimin e buxhetit do të…

Besnik Bislimi: Paratë e Pakos Emergjente nuk mund të përdoren për kontestet ligjore të Telekomit të Kosovës

Ish-ministri i Financave, Besnik Bislimi, ka thënë se paratë e Pakos Emergjente Fiskale nuk mund të…

Ministrja e Financave: S’ka pagesa të dyta për punëtorët pa rishikim të buxhetit.

Ministrja Bajrami thotë se pa rishikim të buxhetit s’ka pagesa të dyta për punëtorët. Qeveria e…