Ndotja globale: Shkencëtarët krijojnë ‘super enzimën’ që ‘ha’ shishet plastike gjashtë herë më shpejt

Shkencëtarët kanë krijuar një “super enzimë” të re që mund të shpërbëjë plastikën deri në gjashtë…

Fauci: Efektet afatgjata të COVID-19 te të rinjtë, janë “me të vërtetë problematike”

Drejtori i Qendrës për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve Infektive në SHBA, Anthony Fauci, tha se…

Race Across The World star Jo is officially in remission after cancer returned

Jo has gone into remission (Picture: BBC/Studio Lambert) Race Across The World star Jo Gardiner has…