Kjo është dhurata e Ledrit dhe Sarës për Poemen Blue në një vjetorin e Lindjes

Poem Blue bëhet me laptop në një mujorin e lindjes. Poem Blu, vajza e çiftit Ledri…

Sara publikon një foto që nuk e kemi parë nga koha kur ishte shtatzënë

Sara Hoxhen e mori malli për barkun e fryrë. Për të gjithë viti 2020-të nuk ishte…