Drafti i opozitës për Kodin Zgjedhor, Gjiknuri e-mail Vasilit dhe Bylykbashit

Përfaqësuesi i maxhorancës në Këshillin Politik Damian Gjiknuri, iu ka dërguar një e-mail anëtarëve të Këshillit…

Gjiknuri sqaron hapjen e listave: Kemi zgjedhur modelet më të përparuara europiane, 70% e votave shkojnë për ekipin, jo për emra

Është mbledhur sot Komisioni për Çështjet Ligjore, ku po shqyrtohen dy nismat për Kodin Zgjedhor. Përfaqësuesi…