Jep dorëheqjen ministri boshnjak i sigurisë, nuk u lejua të hetonte blerjet abuzive

Ministri i Sigurisë në Bosnje dhe Hercegovinë ka dhënë dorëheqje për disa arsye, sic deklaroi dhe…