Dikur e përkrahet Asociacionin, tani Thaçi thotë se është i rrezikshëm dhe i kërkon Kuvendit ta ndaloj Hotin

Presidenti Hashim Thaci, që dikur e kishte nënshkruar vetë një marrëveshje për bashkësinë e komunave serbe,…

Para hyrjes në Speciale, Thaçi: Jam i gatshëm të përballem me sfidat e reja, ky është çmimi i lirisë

Presidenti Hashim Thaci ka hyrë në Prokurorinë Speciale të Hagës, në orën 13:00. Para pak casteve,…