Udhëzimi Administrativ i ndryshuar nga Zemaj për vaksinat, lejonte barna pa certifikatë të kualitetit dhe pa udhëzues në gjuhën shqipe

Udhëzimi i ndryshuar nga Zemaj për vaksinat, lejonte barna pa certifikatë të kualitetit dhe pa udhëzues…

Ministri Vitia nënshkruan Udhëzimin Administrativ, hapet rruga për blerjen e vaksinave nga Pfizer

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia e ka nënshkruar Udhëzimin Administrativ për vaksinat anti-Covid. Sipas këtij dokumenti,…