Publikohet programi i plotë i qeverisë Kurti II

Programi i Qeverisë së Republikës së Kosovës 2021 – 2025 dhe Programi Legjislativ për vitin 2021…

Të gjitha vendimet që i mori sot Qeveria Kurti

Qeveria e Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e 11’të, ku ka marrë disa vendime. Në këtë…

Të gjitha ligjet dhe vendimet që i miratoi sot Qeveria e Kosovës

Këto janë të gjitha ligjet dhe vendimet që i miratoi sot Qeveria e Kosovës. Qeveria e…