Babai kosovar dhe nëna zvicerane nuk lanë gjë pa bërë me 5 fëmijët e tyre, dje ata u dënuar me kaq vite burg

Pesë fëmijët e tyre janë detyruar të hanin të vjellat e tyre, të qëndronin në bodrum…