Nga sot qytetarë e Maqedonisë mund të hynë në Mal të Zi dhe Serbi me test për Coronavirus

Banorët nga Shtetet e Bashkuara, Serbia, Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina dhe Kosova mund…