Molliqaj: Pushteti “Krejt dhe Drejt” në emër të “interesit publik” po e arsyeton përndjekjen

Kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj ka reaguar pas aktivizimit të prokurorisë dhe policisë të cilët sot…