Publikohet lista e kandidatëve për deputetë të PD në Lezhë, Kurbin dhe Mirditë (Emrat)

Demokratët e Qarkut të Lezhës do të votojnë të enjten për kandidatët e propozuar nga anëtarësia,…

Arrestohet babai në Mirditë që prej dy vitesh mbante peng në mal fëmijën 8 vjeç (VIDEO)

Një fëmijë prej dy vitesh mbahej peng nga babai i tij në malet e Mirditës. Kësisoj,…

Detaje të tjera/ Pse mbahej peng prej dy vjetësh në malet e Mirditës fëmija 8 vjeç

Një fëmijë vetëm 8 vjeç ka përjetuar dy vite të tmerrshme, teksa mbahej peng nga babai…