Kurti: Qeveria Koti dhe lidhja aspak demokratike në pushtet janë pandemia e Kosovës

Kurti nuk po i kursen kritikat për qeverinë Hoti. Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, përsëri…